Markedsrevy med slaw` i<br>…

Markedsrevy med slaw` i

29. juni 2014 - kl. 9:47 - af

IMG_6568_600x250Folk morede sig, de stod af og til op og klappede. De 5 aktører på scenen på Lyngså Marked gav den simpelthen hele armen fredag aften. Instruktører og tekstforfattere, Conny Thomsen og Michael Schioldan, havde lagt sig i selen, for at det store publikum, der fyldte hele teltet, skulle få en oplevelse ud over det sædvanlige at gå hjem på.

Et fyldt telt vil sige lige knap 400 publikummer.

Inden revyen gik i gang, var der spisning i teltet, og danseorkesteret Curley Band havde gjort deres til, at publikum var varmet op, inden aktørerne gik på scenen.

”Skuespillerne” Bente Thomsen, Line Stæhr, Ib Thomsen, Polle Ottosen og Søren Sig var alle veloplagte i rollerne, og selv Line Stæhr, der var debutant på en scene, gjorde det så godt, man skulle tro, hun havde været med i flere år.

For blot at nævne nogle få numre kan vi fortælle, at en lokal jæger konstant hele aftenen havde problemer med ællinger, der forsvandt i en sø, og kirkepedellen ved Lyngså kirke nu havde sat hegn om kirkegården for at holde dådyrene ude og de døde inde.

Den kendte Lyngsåbo, Harald Elgård, havde konstant problemer med sin mobiltelefon, der ringede for højt, og så fik medlem af Folkeoplysningsudvalget, Henrik Karlsen, fra Frederikshavn Kommune den store ”røvtur”, på grund af han ville nedlægge, alle de små ”bonderøvssamfund” – herunder Lyngså og Lyngså Boldklub.

Bente Thomsen spillede Jørgen Pyndt fra TV ” Nord, der var kommet til Lyngså for at interviewe Lyngså Boldklubs formand Ib Thomsen (spillet af ham selv), om den truende lukning af boldklubben, nu kommunen har smækket kassen i for klubben. Her kom Jørgen Pyndt til kort, for formanden kunne fortælle, at der i boldklubben netop havde været sponsorcykelløb, som havde giver kr. 82.000 – . Hvis klubben kørte hver uge minus juleugen, så ville det blive i alt i omegnen af 4 millioner kroner, og så kunne kommunen for resten beholde deres ral.

Jørgen Pyndt prøvede igen med, der overhovedet ikke var nogen ungdomsafdeling i klubben. Formanden forsvarede sig med, de til gengæld havde masser af ældre og skadede fodboldspillere. Men de kunne jo ikke spille fodbold længere, men her mente formanden, at verset ”Skide være med prisen, vi drikker os ud af krisen”, passede udmærket i denne situation.

Det afgåede købmandspar fik også et par ord med på vejen. Her optrådte Søren Sig som bedemand og tog afsked med butikken både forfra og bagfra. Nu manglede byen et samlingssted, men der var opstået et kor, som havde fået navnet ”købmandskoret”, der gav prøver på et par sange til stor jubel for publikum.

Et af de numre, der rigtige fængede var, da Line Stæhr spillede ”Maren i Blaren”. Hun havde fået astma og skulle have nogle piller. Efter købmanden i Lyngså stoppede, blev medicinindleveringen flyttet til byens trælast. Det endte med, hun købte 500 kilo fyringspiller, men da det endelig gik op for ekspedienten, det var medicin, hun havde brug, blev hun bedt om at ringe op igen, for blot at konstatere det var samme person, der tog telefonen, men nu præsenterede sig som Ajs fra medicinafdelingen – jo… bureaukratiet fungerer skam udmærket i Lyngså.

Det gik slag i slag hele aftenen, og indtil flere beboeres navne blev vendt flere gange på scenen, og et par af dem må havde forsøgt at gemme sig blandt det store publikum.

Efter revyen sluttede, tog Curley Band over igen og spillede til ud på de små timer.

IMG_6531 copy IMG_6539 copy IMG_6545 copy IMG_6551 copy IMG_6556 copy IMG_6534 copy IMG_6527 copy

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Markedsrevy med slaw` i
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER