Æresmedlem udnævnt til Sæby Golfklubs jubilæum

Æresmedlem udnævnt til Sæby Golfklubs jubilæum

28. juni 2014 - kl. 6:19 - af

SONY DSCDer var en fantastisk stemning, da Sæby Golfklub fredag den 27. juni kunne fejre sin 25 års jubilæumsdag. Det store telt var opsat til formålet, og rigtig mange medlemmer hyggede sig i de meget uformelle rammer.

Et stort højdepunkt på dagen var, da der skulle udnævnes et æresmedlem. Formand Svend Larsen holdt tale og sluttede med at invitere det ny udråbte æresmedlem Jørgen Nielsen op, så han kunne få overrakt sit æresmedlemsbevis, og det var da også en meget rørt Jørgen Nielsen, der tog mikrofonen og takkede for udnævnelsen.

Lodsejer Julius Arenfeldt talte om tilblivelsen af golfbanen, samt om de mange initiativtagere, der havde været med.

Her efter var det formanden for Dansk Golf Union, James Staffensen, der fik ordet. Han roste bl.a. Sæby Golfklub for at have mange klubber i klubben, og for den fantastiske bane hvor naturen er så smuk, at det til tider kan forstyrre spillet.

Lørdag den 28. juni spilles der jubilæumsturnering med 155 spillere tilmeldt, og som noget ekstra er der udlovet en bil – en VW Up – som præmie ved Hole in One på hul nr. 16. Senere på dagen holdes der jubilæumsfest med 175 tilmeldte.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Æresmedlem udnævnt til Sæby Golfklubs jubilæum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER