Turisthus Nord udvider Erhvervsturismeafdeling

Turisthus Nord udvider Erhvervsturismeafdeling

27. juni 2014 - kl. 14:02 - af

Thor AxelgaardMed sigte på at få flere konferencer og møder i Frederikshavn Kommune har Turisthus Nord ansat Thor Axelgaard som Projektkoordinator i Erhvervsturismeafdelingen Meetings 365.

Thor Axelgaard er netop startet i en nyoprettet stilling hos Turisthus Nord som Projektkoordinator i Erhvervsturismeafdelingen Meetings 365. Og timingen kunne næsten ikke være bedre, for som bekendt har regeringen netop barslet med en ny vækstplan, der blandt andet giver fuld momsafløftning på alle møderelaterede overnatninger fra 2015 og frem. Dét giver anledning til ny og større optimisme for erhvervsturismen i Sæby, Frederikshavn og Skagen.

Thor Axelgaard er 28 år og uddannet Cand.Mag.Comm. fra AAU i 2014. Han er oprindeligt fra Silkeborg men nu bosiddende i Aalborg. Udover uddannelsen fra AAU omfatter CV’et en praktikperiode i Australien hos TETRA PAK i deres Kommunikations- og HR afdeling i Sidney.

I den kommende tid vil Thor tage på erhvervsbesøg i Sæby, Frederikshavn og Skagen sammen med Anette Hauge, Møde- og Konferenceansvarlig fra Turisthus Nord.

Læs mere om Erhvervsturismeafdelingen Meetings 365:

http://www.visitfrederikshavn.dk/nordjylland/meetings-365-turisthus-nord-skagen-frederikshavn-saeby

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Turisthus Nord udvider Erhvervsturismeafdeling' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER