Sommerkorsang i Sæby kirke<br>…

Sommerkorsang i Sæby kirke

25. juni 2014 - kl. 0:09 - af

Aarhus Universitetskor_600x250Sæby Kirken får onsdag den 2. juli kl. 19.30 besøg af det meget dygtige Aarhus Universitetskor. Dette kor af nuværende og tidligere studerende på Aarhus Universitet har et bredt repertoire med hovedvægt på 1900-tallets musik. Blandt andet har koret et tæt samarbejde med samtidige danske komponister, som har resulteret i uropførelser af værker af bl.a. Svend Nielsen og Bo Gunge. Koret, der har 25 medlemmer, bliver fast dirigeret af Søren K. Hansen.

Koncerten i Sæby kirke byder på sommermusik af nordiske komponister. Centralt i programmet står Waldemar Åhléns Sommersalme, der også har givet koncerten sin overskrift: Sommersalme. Desuden musik af Grieg, Bo Holten, Christian Præstholm og Fredric Delius samt folkemelodier.

Entré: 100 kr.

Denne koncert er ikke en del af Vendsyssel Festivalen, hvis blå og grønne kort således ikke kan benyttes.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sommerkorsang i Sæby kirke
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER