Sommermusik med genlyd over hele Sæby Havn

Sommermusik med genlyd over hele Sæby Havn

24. juni 2014 - kl. 7:31 - af

Volstrup HarmonikaklubTraditionen tro starter sommermusikken ved Havnekontoret mandag den 30. juni af Volstrup Harmonikaklub, for at glæde turisterne og lokalbefolkning i Sæby og store dele af Østvendsyssel.

De flytter deres faste øve aften ned på havnen i stedet for på Sæby Skole, og de håber at rigtig mange vil støtte op om deres spil, så der kan komme lidt liv i havneområdet hver mandag aften, hvor turisterne er ved at ankomme til Sæby og lystbådene er ved at lægge til kaj i havnen.

De spiller fra kl. 19.00 – 20.45, og stopper inden flaget spilles ned. Tag en stol med på Sæby Havn og nyd musikken. Entréen er ganske gratis og alle er hjer­telig velkommen.

Volstrup Harmonikaorkester spiller herefter hver mandag aften til og med den 4. august.  Arrangementet bliver aflyst, hvis det regner. Se mere på www.saebyfolkedans.dk/volstrup.html

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sommermusik med genlyd over hele Sæby Havn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER