Thorshøj Revyen er klar<br>…

Thorshøj Revyen er klar

23. juni 2014 - kl. 0:09 - af

Thorshoej1_600x250Høj og lav står for skud i dette års udgave af Thorshøj Revyen, der ruller over de skrå brædder i markedsteltet på Thorshøj Stadion fredag og lørdag.

Kortene bliver som vanligt holdt meget tæt ind til kroppen, når det drejer sig om indholdet af teksterne i årets udgave af Thorshøj Revyen. Den er som alle andre lokalrevyer altid præget af, hvad der rører sig i lokalområdet, men i Thorshøj er de ikke blege for at tage kærligt og satirisk fat på ikke bare de kommunale men også de nationale historier. Uden at afsløre ret meget så kan deres udsendte forsikre om, at det også kommer til at gælde dette års revy.

Aktører og orkester
På scenen kan publikum glæder sig til gensyn med en otte mand stor og sprælsk trup, som instruktør Kurt Thomsen har stået i spidsen for. På scenen ses Torkild Snørbjerg, Lillian Kristensen, Arne Jørgensen, Annika Thomsen, Jens Egholm, Marianne Christensen, Kurt Pedersen og Frede Aabel.

De akkompagneres af et fire mand stort orkester bestående af Kristian Larsen, Jesper Krøger Lemme, Johnny H. Jørgensen og Nikolaj Heinrich Jørgensen. I sufflørkassen sørgede Jannie Jørgensen for, at der ikke blev glemt en linje, og i kulissen holder Merete Kristensen styr på rekvisitterne. Lyden klarede Steffen Jensen.

Meldingen fra revyscenen er, at der arbejdes intenst, og de fleste tekster er ved at være på plads. – Vi skal nok nå det, forsikre instruktøren.

Revyplatte og premiere
Thorshøj Revyen, der er højdepunktet og afslutningen på en travl idrætsuge, har premiere lørdag den 28. juni, hvor der indledes med spisning. Her kan man selv medbringe madkurv, man kunne måske også vælge at lade sig friste af den lækre hjemmelavede revyplatte, som skal bestilles senest den 26. juni.

Når sidste strofe er sunget fra scenen spilles der op til dans i den anden ende af teltet, hvor ”Tøt City Band” tager tråden op efter revyen til et brag af en fest.

Revyen har generalprøve fredag aften, hvor der også vil være kaffe og kage.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Thorshøj Revyen er klar
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger