Sankt Hans i Hørby – med vandmaskine, venner og varme!

Sankt Hans i Hørby – med vandmaskine, venner og varme!

23. juni 2014 - kl. 8:29 - af

DSC00641_600x250KFUM-spejderne har været i fuld gang med planlægningen af årets Sankt Hans fest. Der er blevet indsamlet gevinster, ryddet op i spejderhuset, købt ind, annonceret, bålet er blevet kørt sammen og heksen er lavet – og nu er det nu!

Møder man op ved spejderhuset kl. 17.30 kan man være med i fællesskabet omkring aftensmaden. Der kan købes kartoffelsalat, salat, pastasalat og flutes. Kød til grillen medbringer man selv, og der vil også være salg af sodavand.

Kl. 18.30 åbner pladsen for leg, konkurrencer og sjov. Der vil være småboder, fakkelfremstilling, salg af kage, is og kaffe og mulighed for snobrødsbagning og ristning af skumfiduser. Igen i år kan man købe lodder til ”hønseskidning”. En høne lukkes ud på et område med felter fra 1 – 100 og vindertallet – det er, det første sted hønen laver en klat. Det lyder til at blive en fornøjelig aktivitet!

For nogle år siden var der en vandmaskine på pladsen og det var så stor en succes, at den vil være at finde igen i år. Hvis man husker skifttøj, kan man selv få en tur i baljen, eller måske skyde nogle andre i.

Efter kl. 19.45 synger byens børn nogle sange fra en flot lastbil, og herefter vil der være båltale ved byrådsmedlem Helle Madsen. Til slut tændes bålet med børnenes hjemmelavede fakler.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sankt Hans i Hørby - med vandmaskine, venner og varme!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER