Sæbynit blev anholdt i nat med meget på samvittigheden

Sæbynit blev anholdt i nat med meget på samvittigheden

23. juni 2014 - kl. 11:07 - af

Politi2_600x250Manden blev sammen med en medpassager på 49 år stoppet i en stjålet VW-polo på Aalborgvej i Vrå. Her viste det sig at den 32-årige mand, fra Sæby,  var spritstiv med en promille på over 2. Desuden viser det sig, at han har frakendt kørekort, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Michael Hæstrup til TV2Nord.

Den stjålne VW-polo stammer fra den 49-årige medpassagers nabo og udover bilen var der også begået indbrud i huset – et dødsbo i Vrå.

Den 32-årige mand fra Sæby er nu sigtet for indbrud, spirituskørsel og kørsel uden kørekort. Den 49-årige medpassager er sigtet for indbrud.

 

2 kommentarer til “Sæbynit blev anholdt i nat med meget på samvittigheden” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Sæbynit blev anholdt i nat med meget på samvittigheden”

  • Her i USA bliver folk der har lavet noget kriminelt altid haengt ud i pressen med baade navn og addresse. Har altid vaeret lidt imod i nogle tilfaelde, men saadan en par idioter burde faa deres navn og adresse smidt i avisen.

  • Så deres familier kan overfaldes og chikaneres som det sker når navne kommer ud i offentligheden???

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbynit blev anholdt i nat med meget på samvittigheden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER