Inspirationsaften i Nordjyske Bank…

Inspirationsaften i Nordjyske Bank…

23. juni 2014 - kl. 0:03 - af

Nordjyske Bank-smykkerHalskæder, armbånd, vedhæng og øreringe prægede billedet til en inspirationsaften i Nordjyske Bank Østervrå.

Nordjyske Banks almindelig bankforretning havde fået skarp konkurrence forleden aften, hvor banken havde inviteret smykkefirmaet Gade og Juul Design fra Vodskov til en inspirationsaften. Aftenen havde deltagelse af ca. 20 kvinder i alle aldre, kunder i banken, der havde inviteret en gæst med, og det var der en helt bestemt tanke med. I sin velkomst lagde kundemedarbejder Hanne Maul Clausen da heller ikke skjul på, at banken meget gerne ville have lov til på et senere tidspunkt at få en snak med aftenens gæster om bankens produkter.

Smykker og tørklæder
Gade og Juul Design er et fire år gammelt firma, der opstod ved en tilfældighed. Indehaverne er to tidligere pædagoger, der har fået succes med deres helt egen kollektion af smykker til et rimeligt prisniveau. Firmaet er i rivende udvikling, bl.a. er en helt ny smykkeserie på trapperne til efteråret.

Kendetegnende for Gade og Juul’s smykker – kæder, armbånd, vedhæng og øreringe i forskelligt materiale, er, at de kan kombineres på mange forskellige måder, og det blev der givet en masse kreative og spændende eksempler på ved aftenens præsentation.

Tørklæder kan bindes på mange forskellige måder, også har var der inspiration at hente – naturligvis kombineret med Gade og Juuls smykker.

Tilhørerne kunne efterfølgende gå på opdagelse og indkøb i det store udbud fra Gade og Juul. Et ekstra plus var det, at Nordjyske Bank på forhånd havde givet hver deltager et gavekort på 100 kr. Banken var endvidere vært for en lille lækker anretning.

En helt igennem hyggelig aften, hvor der blev prøvet smykker og talt ivrigt sammen på tværs af alder og bekendtskaber.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Inspirationsaften i Nordjyske Bank...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER