6. klasse fra Hørby-Dybvad hentede guldet hjem igen i år!

6. klasse fra Hørby-Dybvad hentede guldet hjem igen i år!

23. juni 2014 - kl. 11:14 - af

IMG_2586_600x250Også ved dette års udgave af Skole-OL i København, lykkedes det for elever fra Hørby-Dybvad Skole at løbe af med titlen som Danmarks Bedste 6. klasse efter et finalestævne med både drama og fantastisk flotte hold- og enkeltpræstationer, som det sig hør og bør.

Skolens 7. klasse blev 2. bedst i Danmark, slået med kun 4 point af en klasse fra en idrætslinje fra Bellahøj – og også for 5. klasse var der både flotte finalepladser og medaljehøst.

Alt i alt var også 2014-udgaven af Skole-OL dermed en succes for de dygtige elever fra Hørby-Dybvad, der undervejs har fået god hjælp og coaching af Louis Christiansen fra Dybvad Idrætsklub, samt naturligvis de lærere, der deltog på turen med de enkelte klassetrin. Alle elever har i ugens løb fået en uforglemmelig oplevelse med sightseeing i hovedstaden, overnatning på vandrerhjem, masser af idræt, og ikke mindst lange togture frem og tilbage.

Eleverne fra både 5., 6. og 7. klasse blev fejret på skolen mandag morgen, og kan nu se frem til en sidste skoleuge inden sommerferien, hvor der OGSÅ bliver plads til både idræt, hygge og godt sammenhold – om end under mere hjemlige himmelstrøg.

IMG_2633

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '6. klasse fra Hørby-Dybvad hentede guldet hjem igen i år! ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER