”TV2 På Tour” kommer til Sæby igen i år

”TV2 På Tour” kommer til Sæby igen i år

22. juni 2014 - kl. 10:28 - af

Kids Tour_600x250Der bliver fart over feltet, når TV2 På Tour kommer til Sæby den 25.-27. juli, som en del af TV2’s dækning af Tour de France. I alt besøges 10 byer i perioden den 5.-27. juli. TV 2 har samlet det stærkeste hold og med Michael Stærke som ankermand, vil der blive transmittere 1 times daglig formiddags TV direkte fra byerne – så der er masser at glæde sig til.

Foruden cykelløb vil der hver dag på eventpladsen være musik, cykelværksted, cykeltrafikbane, storskærm og konkurrencer. Kort sagt vil der være aktiviteter for hele familien.

Bl.a. arrangerer bObles i samarbejde med ”TV2 På Tour”, den 27. juli kl. 12 bObels Race, og kl. 13 er det Børneulykkesfonden, Egmont Media og Sæby Handelsstandsforening, der sammen med ”TV2 På Tour” arrangerer ”Centimeter Maraton”, hvor Rasmus Klump løber med – begge arrangementer, som helt sikkert vil give børnene en oplevelsesrig dag, kan man læse mere om her på avisen i den kommende tid.

TV2 har igen i år valgt at indsamle midler til fordel for Børneulykkesfonden, som bl.a. arbejder for mere sikkerhed i trafikken for børn.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”TV2 På Tour” kommer til Sæby igen i år' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER