Kunststofbane i Sæby et skridt nærmere

Kunststofbane i Sæby et skridt nærmere

21. juni 2014 - kl. 8:51 - af

lionsclub_saebyI dag fejre Lions Club Sæby 50 års jubilæum. I den anledning doneres der en større sum penge, til et godt lokalt formål, der kan være med til at sikre en fortsat positiv udvikling i Sæby fremadrettet.

Donationen i anledning af 50 året er på ikke mindre end 50.000 kr og pengene overrækkes i eftermiddag, på hotel Viking i Sæby, til formanden for IF Skjold Sæby Asger Mortensen.

Han siger: ”Vi er rigtig glade for at der ses positivt på den udvikling, både vi som klub og Sæby er inde i. Derfor ser vi det også som et skulderklap for os, at Lions Klub Sæby har valgt at kigge vores vej i forbindelse med fejringen med deres 50 års jubilæet. Pengene er den første donation til den ønskede kunststofbane, der kommer til at ligge lige overfor indkørslen til Sparekassen Vendsyssel Arena, på hjørnet ved indkørslen til Sæby rideskole.

Vi har der fået bevilget et stykke jord af kommunen på størrelse med 1,5 fodboldbane, hvilket er, hvad der skal til for at et sådan projekt, med en kunststofbane, kan blive en realitet.

I den forbindelse vil jeg i øvrigt gerne rose kommunen for den hurtige sagsbehandling af ansøgningen, som nu er medvirkende årsag til, sammen med den flotte donation, at vi for alvor kan komme videre i bestræbelserne på at lykkedes med den nye bane.” slutter Asger Mortensen.

Lions Klub Sæby tæller i dag godt 30 medlemmer og består af lokale mænd i alle aldre og med forskellig erhvervsmæssig baggrund. De mødes 1. gang om måneden til klubmøde, på Frk. Madsens Spisehus og med forskellige temaer på programmet. Derudover samler de penge ind ved forskellige aktiviteter henover året. Bl.a. kan nævnes Tulipankampagnen mod misbrug og det årligt tilbagevendende julelotteri i december.

Jubilæet i dag, markeres ved en fest for klubbens medlemmer og særligt indbudte på Hotel Viking, efter overrækkelsen af donationen til IF Skjold Sæby kl. 17.

Om Lions
Lions Club Sæby er en af ca. 45.000 lionsklubber. I organisationen er der ca. 1,3 millioner medlemmer – kvinder som mænd – fordelt i mere end 200 lande. Organisationen blev i 2007 kåret som verdens bedste NGO af Financial Times.

Lions arbejder med nationale og internationale hjælpeprojekter – f.eks. i forbindelse med katastrofer, ligesom bekæmpelse og forebyggelse af blindhed i udviklingslandene er en af organisationens mærkesager.

Lions kom til Danmark  i 1950 og Hans Kongelige Højhed Prins Henrik er protektor for Lions i Danmark.

Lions har i dag over 7.200 medlemmer fordelt på 314 lokale klubber, og Lions Club Sæby er en af disse.

Medlemskab af klubben kan ikke søges – man optages på anbefaling af andre medlemmer.

Yderligere oplysninger om Lions kan findes på http://www.lions.dk/

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kunststofbane i Sæby et skridt nærmere ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER