To landsbyer fik udbetalt Forenings-El

To landsbyer fik udbetalt Forenings-El

20. juni 2014 - kl. 15:09 - af

IMG_6501I både Lyngså og Voerså går man i disse dage og gnider sig i hænderne, på grund af der blev udbetalt penge fra Energi Nord i forbindelse med Forenings-El. Penge som bliver udbetalt en gang årligt til blandt andet foreninger som sponsorater.

Modtageren i Lyngså var Kulturhuset Værestedet, der fik en check på kr. 10.117,98, og i Voerså var det Voerså IF, der modtog en check på kr. 9.180,02.

Det var Key Account Manager fra Energi Nord, Peter Nikolajsen, der overrakte begge beløb.

Sponsoraterne går ud på, at interesserede via Forenings-EL får mulighed for at støtte en forening med 2 øre for hver brugt kilowattime. Energi Nord betaler de 2 øre, som er gratis for kunderne. Konceptet kommer alle til gode både kunder og modtagere af sponsorpengene. Alle har mulighed for at blive en del af Forenings-El, og man bestemmer selv, hvilken forening man vil støtte.

De udbetalte penge er ikke øremærkede, og det er op til den enkelte forening, hvad de skal bruges til.

IMG_4355_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To landsbyer fik udbetalt Forenings-El' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER