Skovens Dag i Sæbygaard Skov blev et stort tilløbsstykke

Skovens Dag i Sæbygaard Skov blev et stort tilløbsstykke

20. juni 2014 - kl. 14:19 - af

dsc02134_600x250Det dejlige sommervejr lokkede rigtig mange familier i skoven søndag eftermiddag d. 15. juni, hvor Nordjyske Bank havde arrangeret Familiehygge for alle, som skulle ha ́ lyst – alt sammen gratis! Der var sørget for aktiviteter til hele familien med bl.a. træklatring, kanosejlads på åen, hoppe- borg, fodbold, tennis, ponyridning, dyr fra Farm Fun, hestevognskørsel, kunstudstilling af Sæby kunstnerne m.m.

Utrolig mange familier deltog i skattejagten, som førte folk lidt dybere ind i skoven efter poster. Bogstaver skulle indsamles og til sidst sættes sammen til et ord – Rasmus Klump. Flere gange måtte der hentes nye præmier til uddeling blandt de dygtige børn.

Flere mennesker end spejderne havde drømt om, lagde vejen forbi bålet med snobrød, skumfiduser og popcorn, og hele eftermiddagen var der travlt i pandekageteltet, hvor fodboldklubben Skjold’s hjælpere havde travlt med at lange pandekager ud til de mere end 1500 deltagende.

Musikskolen og Sæby Garden leverede det musikalske indslag, som gav en hyggelig stemning blandt de deltagende. Mange havde valgt at medbringe tæppe og picnickurv, som var base for hele familien.

En rigtig skøn eftermiddag med mange glade mennesker. En dag som Nordjyske Bank helt sikkert gentager i juni 2015.

dsc02146 dsc02142 dsc02151 dsc02149_600x400

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skovens Dag i Sæbygaard Skov blev et stort tilløbsstykke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER