Selv om det er sommer, kan man godt strikke

Selv om det er sommer, kan man godt strikke

19. juni 2014 - kl. 9:55 - af

FrisoerA_600x250I vintermånederne bliver der strikket og hæklet løs i Manegen i Sæby, men når sommeren nærmer sig bliver der lukket ned frem til august.

Det syntes Anita fra Frisør-A på Havnen var en skam. Hun er selv ”strikkepige”, så fra mandag den 16. juni flytter STRIKKE-PIGERNE ind hos Frisør-A på Havnen 12.

”Salonen er lukket om mandagen, og da rigtig mange af STRIKKE-PIGERNE også gerne vil have nogle hyggelige timer sammen i sommermånederne, fik jeg ideen til at starte op i salonen hver mandag frem til august, når Manegen igen slår dørene op for pigerne”. Vi starter kl. 9.30 og slutter omkring kl. 13”, fortæller Anita.

”Vi er mellem 15 og 20 strikke- og hækleglade damer, så har du også lyst til at få nogle hyggelige timer, hvor snakken går lystigt, så tag dit Strikke- eller hækletøj med og få et par hygge timer sammen med os. Der er ingen tilmelding, du møder bare op”, slutter Anita.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Selv om det er sommer, kan man godt strikke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER