Kirkehøjskolen starter sin 5. sæson i Sæby

Kirkehøjskolen starter sin 5. sæson i Sæby

19. juni 2014 - kl. 10:12 - af

Kirkehoejskole_600x250Sæbyegnens Kirkehøjskole er etableret i et samarbejde mellem sognene i Skæve-Hørby- Understed-Karup, Volstrup og Sæby sogne, og holder 4 højskoleaftener om året, nemlig 3. onsdag i september, 3. onsdag i november, 3. onsdag i januar og 3. onsdag i marts. Det er kirkehøjskolens 5. sæson, der starter.

Bestyrelsen har netop lagt sidste hånd på det nye program for kirkehøjskoleåret 2014/15. Programmet er under udfærdigelse og vil være fremme 1. august. Det kan hentes i de respektive kirkers våbenhuse samt på kirkekontorerne.

Kirkehøjskolen er for alle, der har lyst til socialt samvær og et måltid varm mad samt et godt foredrag.

Prisen for en højskoleaften er 115 kr. (incl. et måltid varm mad).

Der er plads til max. 80 og det går efter “først til mølle” princippet

Kirkehøjskolen afholder generalforsamling torsdag den 19. juni 2014 kl. 19.00 i Mariehuset, Strandgade 13, Sæby.

Generalforsamlingen har været offentliggjort i de respektive kirkers seneste kirkeblad.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af ' Kirkehøjskolen starter sin 5. sæson i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER