Et af naturens luner<br>…

Et af naturens luner

18. juni 2014 - kl. 0:06 - af

IMG_6480_600x250Omkring 1. maj købte Edel Jakobsen, Kirsebærvej 4, Voerså, et hvidkålshoved i et varehus i Sæby. Da hun kom hjem, lagde hun det på en hylde i et redskabsskur, hvor det kunne ligge tørt og godt. Edel havde egentlig glemt alt om hvidkålshovedet, men 16. juni havde hun ærinde i redskabsskuret, og da fik hun øje på hvidkålshovedet. Hun undrede sig lidt over, hvad det var, der sad på det, men ved nærmere øjesyn viste det sig, at det var begyndt at sætte stiklinger ud. Trods det, at hvidkålshovedet var skåret af helt tæt på stængelen, har det alligevel været i stand til at sætte to stiklinger ud, der nu var kommet i blomst.

Jo… naturen kan være ret så lunefuld.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Et af naturens luner
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER