En stolt og meget glad modtager af trivselsprisen

En stolt og meget glad modtager af trivselsprisen

17. juni 2014 - kl. 9:56 - af

trivselspris juni_600x250Ole Hyldgaard Svendsen – støttemedarbejder indenfor den kommunale misbrugsbehandling er en helt unik person. Derfor havde kollegaerne indstille Ole til juni måneds trivselspris.

Da Ole fik prisen overrakt, udbrød han:  ”For s…. , det havde jeg slet ikke set komme – og så lige mig, men hvor er jeg dog bare stolt og glad”.

Kollegaerne havde indstillet Ole til prisen med denne baggrund:

Ole er en kollega, der altid har tid til at lytte, altid lige har overskud til at sprede lidt glæde og begejstring og altid er nærværende, enorm udstråling, og man får tillid til Ole i løbet af meget kort tid.

Når man møder Ole udviser han kæmpe empati – Ole er ikke det største menneske på jorden, men han har de bredeste skuldre. Altid er han klar til at være der, hvis der skulle fældes en lille tåre i forbindelse med triste sager, stort arbejdspres eller andet.

Hvis nogen i personalet har været ude i en presset situation, er det næsten helt sikkert, at Ole ringer hjem for at sikre sig, at vedkommende har det godt – eller bare nogenlunde.

”Ole, vi er stolte af at være dine kollegaer, og er der nogen der fortjener en trivselspris, så er det dig”!

”Trivselsprisen uddeles hver måned, og det er de ansatte i Frederikshavn Kommune, der indstiller en af deres kollegaer, og der er heldigvis mange trivsels skabere i Frederikshavn Kommune”, udtaler Søren Vestergaard Pedersen og Lilly Pedersen fra Trivselsgruppen. ”Så vi glæder os altid til at modtage indstillinger, og se hvem der gør en forskel for andre”.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En stolt og meget glad modtager af trivselsprisen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER