Missionshus fyldt med lopper – <br>i positiv forstand

Missionshus fyldt med lopper –
i positiv forstand

16. juni 2014 - kl. 13:28 - af

IMG_6477_600x250Forklaringen er enkel…

I august måned købte Bøge Andersen, Lyngså, Voerså missionshus, efter Indre Mission i Voerså flyttede, til det forholdsvis nyetablerede Lyngså kirkehus med sine aktiviteter.

Bøge Andersen fik nøglen til missionshuset, efter handelen var gået i orden, og gik hjem til sin kone, Pia, og forærede hende nøglen, og sagde.

– Værsgo, den er til dig! – Hvad skal jeg med den, og hvad er den til, spurgte hun? – Den er til Voerså missionshus. Jeg har købt det, og nu er det dit, så har du plads til alle dine lopper, sagde ægtemanden.

Pia Andersen var selvfølgelig jublende glad, for hun har i flere år haft en stand på fortovet ved bopælen om sommeren i Lyngså.

Søndag 16. juli kom der gang i sagerne. Pia Andersen inviterede private til at komme med en stand, i det gamle missionshus, med ”Kreative ting” samt ”Lopper og husflid”. 11 private stillede op i første omgang, og alle var godt tilfreds, for besøget havde hele søndagen været ganske overvældende med både lokale, fastboende og en del turister.

– Jeg er helt overvældet og ganske godt tilfreds med besøget. Næste gang er planlagt, og det bliver søndag 6. juli. Der er plads til nogle få stande mere, og hvis nogen skulle være interesseret, kan jeg kontaktes på mobilnummer 28 51 15 55 eller på mailadressen pianygaard@hotmail.com, slutter Pia Andersen.

IMG_6472 IMG_6473 IMG_6474 IMG_6471_400x600

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Missionshus fyldt med lopper -
i positiv forstand'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER