Fantastisk lørdag med klovneløb i Sæby

Fantastisk lørdag med klovneløb i Sæby

15. juni 2014 - kl. 9:24 - af

Klovneloeb2014_600x250Ca. 120 løber, heraf 22 fra Hjerteforeningens Børneklub, var mødt op, da Hjerteforeningens Klovneløb, støttet af Lion Klub Sæby, blev skudt i gang.  Hjerteforening delte helium balloner, formet som et hjerte, ud til børnene, og det var en stor succes, og kl. 12 sendte løberne Hjerteforeningens ballon til vejrs.

Sæby løbeklub havde også mange løbere med, og der var 3 børn med, som alle var i kørestol – en multihandicappet pige, en kræftramt pige og en spastiker, så løbet var virkelig for alle, ligesom der var 3 ældre, som ikke kunne ”gå” løbet, men alligevel gav pengene til løbsnummer for at støtte formålet.

Der var samlet 43 præmier ind fra byens butikker og banker, og de blev trukket ud ved lodtrækning på løbsnummer.

Stidsholt serverede klovneboller, frugt og vand, og som noget nyt i år fik alle børn en guldmedalje med klovneløbets logo, det syntes de var sejt. Lidl havde sponsoreret slikposer til alle børnene, og Lions Club havde sponsoreret sandwich på Torvet. Stidsholt havde inviteret Hjerteforeningens Børneklub på eftermiddagskaffe, så der var virkelig noget for alle.

Klovneloeb2014_400x600 Klovneloeb2014

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fantastisk lørdag med klovneløb i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger