SF-opfordring til EL: <br>Kom ind i kampen!

SF-opfordring til EL:
Kom ind i kampen!

12. juni 2014 - kl. 10:04 - af

Christina SF_600x250Redaktionen har modtaget dette indlæg fra byrådsmedlem for SF Christina Lykke.

På landsplan eksisterer der formelt et centrum-venstreflertal, men p.g.a. Enhedslistens manglende evne til at gå på kompromis udnyttes det sjældent, og regeringen må alt for ofte gå til højre for at skaffe sig et flertal.

Det samme er ved at ske i Frederikshavn.

Selv om der er et rødt flertal bestående af SD, SF og EL, har det haft svært ved at udmønte sig i konkret politik. Senest har EL afvist at gå i forhandlinger om skolestrukturen og insisterer på at løse de økonomiske problemer, kommunen står overfor, ved skattestigninger.

I sidste byrådsperiode var SF parlamentarisk set centralt placeret, og der blev ført en skolepolitik, der bevarede oplandsskolerne. Midlerne hertil var bl.a. at hæve kommuneskatten.

Nu har de politiske realiteter ændret sig. De to store partier har fundet hinanden, og de små partier kan vælge at stå udenfor eller gå ind i forhandlingerne og forsøge at præge dem. SF har valgt det sidste.

Der kan ikke skabes et flertal for at hæve skatten, og derfor må bl.a. skole – og institutionsstrukturen reformeres for at nå det økonomiske rationale, der er blevet udvalgene pålagt. Alternativt sættes kommunen under administration. Hvis det sker, så vil forældre og børn for alvor få kærligheden at føle –  det kan vi ikke leve med.

Jeg skal opfordre EL til at se virkeligheden i øjnene og komme ind i kampen, så partiet sammen med SF kan præge den skole – og institutionsstruktur, der ser dagens lys, når høringsperioden er tilendebragt!

 

 

En kommentar til “SF-opfordring til EL:
Kom ind i kampen!” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “SF-opfordring til EL:
Kom ind i kampen!”

  • johnnie porsgaard

    Det er jo jævnt underholdende at Christina, for at retfærdiggøre sit eget løb væk fra ordentlige politiske beslutninger, er nødt til at forsøge at tvære aben af på Enhedslistens skuldre.
    Men sagen er jo at vi har tænkt os at stå fast på vores vedtagne udgangspunkter og vores forsikringer før og efter kommunalvalget: at det tidligere byråds økonomiske uformåen ikke skal betales af sagesløse småbørn, skoleelever og ældre med behov for pleje.
    Det er forsøg på demagogi at fortsætte med at råbe op om at vi ikke vil være med til besparelser. Det har vi hele tiden sagt, men samtidig påpeget at der også findes mulige indtægtskilder, der bør undersøges.
    Hvad Venstre og Socialdemokratiet kan blive enige…..må de jo om. Og hvis Christina har behov for at ligge på hjul hos dem, er hun jo i sin gode ret!

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SF-opfordring til EL:
Kom ind i kampen!'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger