Ny kontorchef på Sygehus Vendsyssel

Ny kontorchef på Sygehus Vendsyssel

12. juni 2014 - kl. 7:56 - af

Rune Vinther Herslund38-årige Rune Vinther Herslund bliver ny kontorchef på Sygehus Vendsyssel.

Rune Vinther Herslund kommer fra en stilling som vicekontorchef på Sygehus Vendsyssel. Sygehus Vendsyssel består af sygehusene i Hjørring og Frederikshavn samt Skagen Gigt- og Rygcenter og Brønderslev Neurorehabiliteringscenter.

Der var 12 ansøgere til stillingen og fem var til samtale.

– Det var et meget kvalificeret ansøgerfelt. Valget faldt på Rune Vinther Herslund, da han har en bred viden om sundhedsvæsenet og sygehusdrift samt kender Sygehus Vendsyssel. Han har en robust personlighed, der gør, at han kan være med til at sikre en stabil kurs for sygehuset, siger sygehusdirektør Henrik Larsen.

Rune Vinther Herslund kan trække på en stor erfaring fra arbejde indenfor Region Nordjylland og sundhedsvæsenet

– En stor del af mit arbejde bliver at sikre en optimal udnyttelse af sygehusets kompetencer og ressourcer samt sikre at sygehuset lever op til regionens strategiske målsætninger, og jeg ser frem til fortsat at være med til at præge udviklingen på Sygehus Vendsyssel, siger Rune Vinther Herslund.

CV
2011 til nu: Vicekontorchef i Økonomi og Planlægning på Sygehus Vendsyssel.

2006 – 2011: AC-fuldmægtig i Økonomikontoret ved Nordjyllands Amt og efter 1. jan. 2007 AC-fuldmægtig i Koncern Økonomi i Region Nordjylland.

2003 Cand. Oecon. fra Aalborg Universitet

Rune Vinther Herslund bor med familien i Svenstrup.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny kontorchef på Sygehus Vendsyssel ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER