Dybvad gør klar til spændende idrætsuge

Dybvad gør klar til spændende idrætsuge

12. juni 2014 - kl. 0:23 - af

Soeparken_dybvad_600x250Dybvad Boldklub er i disse dage ved at gøre klar til idrætsugen, som ligger fra mandag den 16. juni til lørdag den 21. juni. Grillen er tændt alle dage – og der er flotte gevinster i tombolaen, som er sponseret af lokale sponsorer.

Desuden foregår der en masse i løbet af ugen,  bl.a er der fodboldstævne  for de helt små og i løbet af ugen spilles også nogle alm. turneringskampe. Om tirsdagen er der  5-mands firmafodboldturnering, hvor alle kan tilmelde sig – førstepræmien er 1000 kr og øl/vand/pølser til vinderholdet.

Som noget nyt har vi i år også et par håndboldkampe, som foregår udendørs og, som er tænkt som et tiltag for at promovere håndbolden lidt mere i Dybvad. Bl.a. mødes klubbens 2 damehold i et ægte lokalbrag. Derudover  spiller U16 piger mod et hold fra Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole.

Om torsdagen er der familieaften, hvor man kan spise gratis på stadion, idet maden er blevet sponseret af Dybvad Kro. Derudover er der DM i ”æg-fodbold”, hvor udvalgte hold spiller med en speciel fodbold formet som et æg. Som noget nyt er der om torsdagen, også opstillet et par hoppeborge, som alle børn kan forlyste sig i.

Traditionen tro afsluttes idrætsugen med den traditionsrige Gadefodboldturnering, hvor de forskellige gader i Dybvad og opland stiller op med hver deres hold – nogle udklædte – mens andre kun går efter den eftertragtede pokal. Lørdag aften sluttes af med en ægte grisefest, hvor der er helstegt pattegris med tilbehør, til rimelige penge. Alle er selvfølgelig velkomne til at kigge forbi Dybvad Stadion og se eller deltage i de mange aktiviteter.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dybvad gør klar til spændende idrætsuge ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER