Danmarks Største Ældrefest i Sæby…

Danmarks Største Ældrefest i Sæby…

12. juni 2014 - kl. 0:13 - af

Danmark største ældre fest.Det er Post Danmarks rødklædte postbude, der leverer snapsen, når omkring 35.000 ældre på plejecentre over hele landet i forbindelse med Valdemarsdag 15. juni traditionen tro får nye, danske kartofler og en snaps.

For 15. år i træk afholder Danmarks Kartoffelråd nemlig ’Danmarks Største Ældrefest’, og i Sæby deltager Sæby Ældrecenter i festlighederne.

– Vi ved, at mange ældre hvert år ser frem til fejringen af Valdemarsdag. Derfor er vi rigtig glade for, at vi kan gøre vores til at bidrage til festlighederne ved at sørge for, at snapsen kommer sikkert frem, siger Merethe Madsen, postmester i Frederikshavn.

Post Danmark stod sidste år for første gang for udbringningen af snapsen. I år skal der omdeles 1.500 flasker snaps til 526 pleje- og ældrecentre landet over.

– De mange deltagere vidner om en fantastisk opbakning og interesse fra kommuner og institutioner. Det er en tradition, som bygger på masser af hygge og godt samvær, og det er dejligt, at vi kan være med til at give de ældre en god oplevelse, fortæller Britta Schall Holberg, formand for Danmarks Kartoffelråd.

Fakta om Danmarks Største Ældrefest

· Siden 2000 har Danmarks Kartoffelråd i samarbejde med landets kommuner afholdt ’Danmarks Største Ældrefest’, hvor titusindvis af ældre borgere får serveret nye, danske kartofler samt en snaps eller to til.

· De 1.500 flasker snaps er sponsoreret af Arcus Danmark. Flere steder er det en tradition, at kommunerne via lokale kartoffelavlere eller grøntleverandører får leveret frilandskartofler til arrangementet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Danmarks Største Ældrefest i Sæby...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER