Kystvandring for hele familien<br>…

Kystvandring for hele familien

11. juni 2014 - kl. 0:01 - af

Kyst saeby_600x250Find vandreskoene frem og vær med til at gå langs Danmarks kyster, når Hjerteforeningen og Danmarks Naturfredningsforening i samarbejde skyder den tredje udgave af Kystvandringen i gang den 15. juni.

Danmark har mere end 7.000 kilometer kyststrækning, og søndag den 15. juni inviterer de to foreninger alle danskere til at nyde de smukke kyster i forbindelse med den landsdækkende begivenhed, Kystvandringen.

31 steder i landet har frivillige fra Danmarks Naturfredningsforening og Hjerteforeningen i samarbejde fundet dejlige og smukke ruter af forskellig længde, som alle er velkomne til at gå med på.

I Sæby starter ruten ved Sæby Søbad, Strandvejen og går langs stranden mod Frederikshavn, hvor vi kan nyde synet af Frederikshavn og udover Aalbæk bugt. Derfra følger vi kysten, og efter ca. 7 km vender vi om går mod syd og nyder synet af Sæby og Læsø.

Undervejs byder vi på forfriskninger og starten går kl. 10 søndag den 15. juni.

Modsat mange andre motionsarrangementer handler det ikke om at komme først i mål, men om at få en god dag i selskab med familie, venner og mange andre danskere, der også holder af en gåtur i den smukke danske natur.

Så kom og vær med til den landsdækkende vandring, lyder opfordringen fra de to organisationer. Deltagelse er gratis tag familie og venner med der er ingen tilmelding, man kan bare møde op.

Se information om alle ruter og læs mere på www.kystvandringen.dk

Kystvandringen er vokset hurtigt. I det første år 2012 var der syv ruter, i 2013 nåede man op på 21 og i år er der altså 31 ruter.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kystvandring for hele familien
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER