Danmark skal leve op til miljømærkningsordningen

Danmark skal leve op til miljømærkningsordningen

7. juni 2014 - kl. 9:12 - af

Hundeseminar_600x250Nu er det ikke længere tilladt for Sæbys hunde eller andre hunde på de 250 danske strande med blå flag at gå i vandet, skriver dr.dk.

”Verdenssundhedsorganisationen WHO har lavet undersøgelser, der viser, at antallet af E. colibakterier i vandet stiger, hvis hunde bader på de danske strande med blå flag, og det var vi faktisk ikke klar over”, siger Bjarke Lembrecht Frandsen, Blå Flag-konsulent i Friluftsrådet.

Blå Flag-området dækker ikke hele stranden, så hundeejerne kan blot gå et par hundrede meter væk fra området og lade deres dyr gå i vandet, og det mener Dansk Kennel Klub er noget pjat.

”Hundeejere er normalt flinke til at ”samle op” efter deres hunde på stranden, og jeg har da ikke hørt, at det er forbudt for blebørn at bade i vandet. Jeg har haft med hundearbejde at gøre i 50 år og har aldrig hørt, at de forurener. Det er helt grotesk”, siger formanden for Dansk Kennel Klub Jørgen Hindse.

Lige som tidligere år skal hunde fortsat være i snor på strandene med blå flag.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Danmark skal leve op til miljømærkningsordningen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER