Gratis tilslutning til vandforsyning i Voerså

Gratis tilslutning til vandforsyning i Voerså

5. juni 2014 - kl. 1:32 - af

Voersaa Vandvaerk copyVoerså Vandværk, der er et andelsselskab, kommer nu på banen, og viser sin gode vilje for at nye som ”gamle” borgere skal føle sig velkomne i vandværkets leveringsområde, der består af 350 forbrugere i Voerså og omegn samt hele Sørå-området.

Ved køb af byggegrund med henblik på bosætning i området tilbyder vandværket nu gratis tilslutning til vandforsyning, hvilket udgør en besparelse pr. grund på kr. 10.000 -.

Voerså Vandværks formand Gynther Mølgård siger:
– Det er da ikke et kæmpebeløb, men for en nyetableret familie i området, kan det være en god hjælp, og så er det da også med til, at familien forhåbentlig får en god start og føler sig velkomne, siger formanden.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gratis tilslutning til vandforsyning i Voerså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER