Aktive Kvinder på ferie efter tur bag facaden

Aktive Kvinder på ferie efter tur bag facaden

5. juni 2014 - kl. 1:12 - af

Aktiv kvinder2014En aften bag facaden i Sæby-butikkerne Annette, Trend og BB Lingeri & Helseriet dannede afslutning på en travl 2013-2014-sæson i Aktive Kvinder i Sæby, der nu holder sommerferie frem til midt i august.

Tilslutningen til det sidste arrangement før ferien var så stor, at det måtte afvikles over to aftener. I de tre nævnte butikker var der demonstration af varer, ligesom modeller viste modetøj.  Butikkerne bød samtidig på lidt godt til ganen og masser af gode tilbud, hvilket førte til, at der blev handlet livligt, og hos BB Lingeri & Helseriet var der en goodiebag til alle.

Efter kigget bag facaden i de tre butikker samledes de Aktive Kvinder i Musikhuset i Sæby, hvor der blev budt på en let anretning og kaffe. Som afslutning var der udtrækning af mange flotte gevinster skænket af de deltagende forretninger

Aktive Kvinder modtager det nye program for 2014-2015 sidst i juli, og det første arrangement bliver et besøg i Dyrehaven Bangsbo i Frederikshavn i august.

Også Hyggeklubben for Ældre, som Aktive Kvinder står bag, har sluttet sæsonen. Det skete traditionen tro med en sommerudflugt, som i år først gik til Vildmosen inden middagen på Sanden Bjerregård ved Fjerritslev. Derefter besøgte man Tranum Lys og Glas og sluttede med eftermiddagskaffe på Biersted Kro. Hyggeklubben starter op igen til september, hvor det første arrangement bliver et besøg af Syngepigerne fra Tårs.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aktive Kvinder på ferie efter tur bag facaden ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER