Kvalitetsstandard for mad i plejeboliger

Kvalitetsstandard for mad i plejeboliger

4. juni 2014 - kl. 11:50 - af

Madbord_600x250Socialudvalget vil på mødet den 4. juni drøfte fastsættelse af rammer for kvalitetsstandard for mad i plejeboliger rundt om i Frederikshavn Kommune.

Efter forespørgsel fra Ældrerådet har Center for Sundhed og Ældre udarbejdet en kvalitetsstandard for mad i plejeboliger. Den har som formål at opstille retningslinjer for madordningerne i kommunens plejeboliger.

Med en politisk fastlagt kvalitetsstandard vil det fremstå klart for borgere, personale og politikere, hvilke krav der er til madordningerne i plejeboligerne, og hvordan de administreres.

Dette betyder, at borgere og pårørende fremover vil have mulighed for at sætte sig ind i, hvad borgerne i plejeboligerne har krav på. Samtidig vil der ske en forventningsafstemning mellem kommunen og borgere/pårørende, hvilket letter samarbejdet mellem parterne. Derudover vil der være politisk fastsatte standarder, som personalet skal tilrettelægge madordningerne efter, og som der kan følges op på efter behov.

Det bemærkes, at de beskrevne standarder afspejler de nuværende forhold omkring madordningerne, og der vil således ikke ske ændringer i serviceniveauet som følge af vedtagelsen. Kvalitetsstandarden vil blive indskrevet i kommunens kvalitetskatalog, som fremlægges samlet til godkendelse og offentliggøres i efteråret 2014.

Direktøren med ansvar for Center for Sundhed og Ældre indstiller, at kvalitetsstandarden godkendes, indarbejdes i kvalitetskataloget og tages i anvendelse straks.

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kvalitetsstandard for mad i plejeboliger' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER