Når vanens magt får sit tag i sæbynitterne

Når vanens magt får sit tag i sæbynitterne

3. juni 2014 - kl. 5:44 - af

SONY DSCMandag morgen blev der sat 2 store skilte med påskriften ”Gågade” op ved indkørslen til Sæby Torv – et på hver side af gaden, men det er der åbenbart ingen sæbynitter, der har lagt mærke til.

Gågaden går fra Grønnegade ved Spar Købmanden og ned ved Torvet og over Krystalgade til Lauritz Christensens Vej.

Da SaebyAvis.dk i bare ti minutter overvågede ”indkørslen” til Torvet, kørte mindst 40 biler lige igennem, kun biler med udenlandske nr. plader og ganske få andre bremsede op og drejede fra. Nu kan man så spørge, om det også har været turister, eller folk der ikke har deres daglige gøremål i Sæby.

Men et står fast – byen har fået endnu et stykke gågade – så vær opmærksom næste gang du skal ned i midtbyen, så ikke de gående bliver kørt ned, og du ikke får en bøde for kørsel i gågaden.

 

8 kommentarer til “Når vanens magt får sit tag i sæbynitterne” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

8 kommentarer til “Når vanens magt får sit tag i sæbynitterne”

 • Kim Sørensen

  Nu har jeg ikke været nede i byen i denne uge, men tror da også jeg ville køre igennem, indtil jeg fik nær studeret skiltene.
  Hvorfor stiller man ikke nogle blomster op, lignende dem der står på torvet, så man ikke kan køre denne vej? Hvis folk skal køre ned på torvet, kan de jo bare køre ‘bagvejen’. 🙂
  Ellers et super fint initiativ !!!!!!

 • Peter Klinge

  Mange ved det ikke,inklusive mig selv,da jeg kom tilbage fra Kbh,kørte jeg glad og fro,ned igennem hele Grønnegade som jeg plejer,skiltene er ikke nemme at se,det skilt til højre fald er sammen med boghandlerens reklameskilte,det skilt til venstre står selvfølgelige på skrå,for varsko trafikken fra Skolegade.
  mvh.Peter Klinge

 • Peter Klinge

  Fin ide med blomster eller andet,men varekørsel er jo tilladt fra 0600-10 eller 1100,og hvem skal i såfald flytte disse ting ?

  mvh.Peter klinge

 • Ikke nemt at lave om på vaner…..men syntes nu skiltene er rimelig store…..jeg cyklede i dag ned ad Grønnegade og stod pænt af min cykel ved Bog og Ide…kunne se at der stod et isvaffel-skilt midt på vejen, jo sikkert sat så bilister kunne blive opmærksom på, at der var noget de skulle være opmærksom på, men på trods af de blå gågade skilte og is skiltet kørte der 2 biler igennem mens jeg trak min cykel igennem den nye gågade….ellers en god ide med gågade på denne strækning…..bare så bilisterne også får øjnene op for den nye gågade

 • Anders hartmann

  Nu da jeg arbejder på svends pizza og restaurant Ibsen ser jeg alt dette og har lidt styr på det:) men da af en eller anden grund skal kunne komme udrykningskøretøjer igennem der må de ikke sætte noget.. Men forfanden da der er blevet sat et ekstra skilt op, så der knap er plads til bilerne.. Bremser de ned og har godt set det, men vælger sågar at manøvre igennem selv om folk vinker og gør ved.. Hvis du kan overse tre skilte med GÅGADE ZONE. Så burde man FANDME heller ikke havde kørekort:@

 • Søren Pedersen

  Hej
  Hvad skal vi med 100 meter gågade mere. Vi har jo altid skulle tage hensyn til de gående i grønnegade. Jeg synes det var bedre de lukkede de P- pladser ved Svends pizza på torvet, så hele torvet var lukket for biler. Synes det er noget pjat med det stykke gågade.

 • Karsten Poulsen

  Der skal da opsættes blomster krukker eller “kegler” som kan sænkes ved udrykningskørsel, et skilt som man ikke bemærker eller som udlændninge ikke forstår, hmmm. Håber det bliver godt for byens butikker og ikke ender modsat.

 • Arne Nellemann

  Måske i som bilister skulle gå en tur til Louis Nielsen, det kan være det hjælper skiltene med gå-gade ses tydeligt også uden briller

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Når vanens magt får sit tag i sæbynitterne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER