Spiritus- og narkotikakontrol i trafikken

Spiritus- og narkotikakontrol i trafikken

2. juni 2014 - kl. 0:01 - af

Spiritus test_600x250Fra mandag den 2. juni til søndag den 8. juni gennemfører politiet en landsdækkende trafikkontrol målrettet spiritus- og narkotika.

Kontrollen indgår i rækken af fælles europæiske TISPOL kontroller. TISPOL er et fælles europæisk færdselspolitisamarbejde, som er støttet af EU. TISPOL koordinerer på europæisk plan politiets målrettede indsatser med henblik på forbedring af færdselssikkerheden.

Politiet anvender screeningsalkometre ved kontrollerne. Screeningsinstrumenterne er hurtige at betjene, og viser umiddelbart om, der er grundlag til at tro, at føreren er påvirket. Fordelen er, at langt flere trafikanter kan kontrolleres på kortere tid med betydelig større mulighed for at afsløre spiritusbilister.

Det samlede resultat af spiritus- og narkotikakontrollen forventes udsendt i løbet af uge 24.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spiritus- og narkotikakontrol i trafikken ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER