Fibersuccesen fortsætter i Sæby…

Fibersuccesen fortsætter i Sæby…

2. juni 2014 - kl. 12:49 - af

Fiber_600x250Nu kan sydvestlige dele af Sæby også få fiber.

Interessen har været meget stor i Brolæggerkvarteret og Nordbyen, og nu udvider Bredbånd Nord etableringen af fiber til også at omfatte området omkring Nordens Allé og Otto Banners vej. Du kan bestille din nye fiberforbindelse allerede nu på www.bredbaandnord.dk.

”Gratis tilslutning bliver en del af opstartskampagnen også i Sæby Vest. Det inkluderer gratis gravning/skydning af fiber op til 30 meter på grunden. Tilslutningen afsluttes i en fiberboks med trådløs router som er koblet til internettet, telefonstik og antennestik – så det hele er klappet og klart til brug” udtaler fiberkonsulent Palle Skarby

”Derudover har vi skarpe priser på internet-forbindelsen. Vi leverer hastigheder helt op til de vilde 500/500 Mbit, men vi anbefaler nye kunder at starte med en hastighed på 50/50 Mbit, som dækker de fleste familiers nuværende behov, og så kan de jo altid opgradere hastigheden hvis behovet ændrer sig. Med fiber får du en stabil forbindelse med hastighedsgaranti, og den samme høje hastighed ved både up- og download” fortsætter Palle Skarby.

Flere og flere vil have fiberbredbånd

Bredbånd Nord oplever generelt, at interessen for fiberbredbånd er stigende. For mange familier er udfordringen, at deres internet ikke kan følge med til deres behov. Der er en klar tendens til, at man ude i husstandene får flere og flere enheder. Sideløbende hermed har man virkelig fået øjnene op for at streame TV og film fra internettet. De to ting tilsammen gør, at behovet for en stabil forbindelse med høj internethastighed stiger.

Saeby kort fiber

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fibersuccesen fortsætter i Sæby...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger