Oplevelser i tværfaglig uge på Stensnæsskolen

Oplevelser i tværfaglig uge på Stensnæsskolen

1. juni 2014 - kl. 18:47 - af

iPhone Image A4FD37I perioden 19. – 23. maj har der været afholdt tværfaglig uge på Stensnæsskolen i Voerså. Det er klasserne fra indskolingen, der består af 0. a – 1. a og 2. a, samt mellemtrinet der dækker 4. – 5. og 6. klasse, der har været i vælten alle fem dage.

Oliver Petersen fra 2. a skriver på vegne af eleverne i indskolingen.

Vi har lært om den Nordiske Mytologi, og i den forbindelse har vi set filmen Valhalla. I løbet af ugen har vi været på forskellige hold, og vi har været fire steder henne. På et af holdene har vi tegnet Odin og lavet runer, og på et andet hold talte vi om de gamle Aser, og hvad de lavede. En dag lavede vi rollespil, og på det sidste hold, fik vi lavet et stort billede på væggen, der forestiller verden, som vikingerne troede den så ud, og det har virkelig været sjovt hele ugen.

Lærer Inge Nørbjerg Rasmussen skriver, at mellemtrinet, der består af 4. – 5. og 6. klasse, har tegnet med kul og lavet flotte kultegninger fra Mølleskoven og Sæby havn. På havnen i Sæby mødte eleverne kunstneren Jørgen Agerbæk, der fortalte om inspiration til at gå i gang med et maleri, og så var Sæby kirke centrum for at studere kalkmalerier og derefter tegne med kul.

Eleverne har kunnet vælge mellem idræt, billedkunst og hjemkundskab.

De store triste grå cementkummer ved indkørslen til skolegården og sportspladsen har eleverne malet og flot dekoreret. Cykeltur til stranden, diverse boldspil og atletik stod på idrætsholdets program, og i hjemkundskab blev der kreeret lækket mad til ferniseringen af kunstværker og nye udstillingskasser på biblioteket om fredagen, hvor samtlige elever på skolen var inviteret.

iPhone Image A4FCF8_400x600 IMG_8019 iPhone Image A4FD45

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oplevelser i tværfaglig uge på Stensnæsskolen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger