Civitan Club Sæby har charteret nyt medlem

Civitan Club Sæby har charteret nyt medlem

1. juni 2014 - kl. 6:35 - af

Praesident Thorkild Hansen_600x250På Civitan Club Sæbys’s medlemsmøde den 28. maj, blev Frode Andreasen optaget som nyt medlem af klubben.

Det var med stor glæde, at præsident Thorkild Hansen kunne overrække Frode hans medlemsnål som bevis for medlemskabet.

Hvis der blandt læserne skulle sidde en mand, der kunne tænke sig at komme med i klubben for herved at kunne gøre noget for de ældre og handicappede i Sæby, er han velkommen til at kontakte klubben på tlf. 9846 3141 for at høre mere om mulighederne for optagelse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Civitan Club Sæby har charteret nyt medlem ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER