Stort borgermøde i Præstbro<br>…

Stort borgermøde i Præstbro

12. maj 2014 - kl. 12:50 - af

IMG_6067_600x250I forbindelse med der på Stensnæsskolens SFO i Voerså lørdag 5. april blev afholdt et inspirationsmøde med omkring 40 deltagere fra den gamle Albæk Kommune om bedre samarbejde mellem foreninger, klubber og institutioner, tages nu næste skridt, af de arbejdsgrupper, der blev nedsat på dagen.

Derfor indkaldes til stormøde i klubhuset på Agernvej i Præstbro tirsdag 27. maj 19.00.

Grupperne har arbejdet med stoffet, siden de blev nedsat, og deres tanker og idéer føres frem på mødeaftenen. Herunder er der sager som presse om det der sker, fælles faciliteter udnyttes bedre – herunder Stensnæsskolen. Politik og lån, cykelsti, udnyttelse af naturen, turisme, foreningsliv og handelsmuligheder.

Fra salen håber grupperne på, der suppleres og gives feedback fra de fremmødte.

Formand for Fællesbestyrelsen, der omfatter Stensnæsskolen, skolefritidsordningen og børnehaven, Charlotte Laubek, vil fortælle om sidste nyt vedrørende Stensnæsskolen i Voerså, der for tiden er lukningstruet.

Formålet med mødet er blandt andet at tage stilling til, hvilke arbejdsgrupper der fortsat skal arbejdes med, deres struktur og sammensætning samt fortsætte den gode dialog om områdets fremtidige lokalsamfund.

IMG_6069_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stort borgermøde i Præstbro
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger