Besparelser, besparelser, besparelser – igen og igen

Besparelser, besparelser, besparelser – igen og igen

6. maj 2014 - kl. 8:57 - af

peter_e_nielsenNu skal der igen spares på et af vores kerneområder, nemlig daginstitutioner og skoler. Sidst var det på socialområdet. De 2 områder dækker ca. ½ delen af Frederikshavn Kommunes regnskab. Det kan undre, at det er de 2 områder, der igen og igen skal stå for skud.

Jamen, vi har målt vores forbrug i forhold til andre kommuner, vil nogen sige. Har vi nogensinde målt vores forbrug på anlæg, erhvervsudviklings-, arbejdsmarkeds-, turisme- og kulturområdet?

Vi er lige blevet målt på, hvor meget vi har forbrugt pr. borger på kultur/musik området. Her var vi en af de kommuner, der brugte allermest pr. borger i Danmark.

Det er ligesom om, mange politikere i Frederikshavn Kommune lever i 2 verdener.

1. Når vi skal tale kommunens generel økonomi udadtil: Her er vi så fattige, at vi bliver nødt til at spare på vores kerneydelser, nemlig at give vores børn og unge den pasning og undervisning, som de har krav på, og vores ældre og svagelige borgere pleje, når de får brug for det.

2. Når vi så kigger på økonomiudvalgets bevillinger/ frigivelse af økonomiske midler, så er der ikke grund til at spare. Der bevilges på samme måde som dengang, vi havde mange penge i kassen. Her skal hverken spares på bevillinger eller udenlandsrejser.

Hvilken version er rigtig?

Peter E. Nielsen, C

En kommentar til “Besparelser, besparelser, besparelser – igen og igen” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Besparelser, besparelser, besparelser – igen og igen”

  • Flemming Sten

    Du har fuldstændig ret, Peter.
    Jeg har også undret mig over at der kastes omkring med både anlægsmidler, hallen i Frederikshavn, og driftsmidler, tordenskjoldsdage, for blot at nævne et par eksempler. Jeg ved godt, at det ikke redder kommunens økonomi, men det sender et signal om økonomisk uansvarlighed og det er ikke lige det vi har brug for p.t.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Besparelser, besparelser, besparelser – igen og igen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER