Helle Thorning-Schmidt takker ja tak til invitation

Helle Thorning-Schmidt takker ja tak til invitation

28. april 2014 - kl. 9:31 - af

Statsminister, Helle Thorn copyNår andre på partiets og fagbevægelsens store festdag den 1. maj truer vores statsminister med fløjter og knægtelse af ytringsfriheden, hejser vi i stedet flaget i Frederikshavn og byder Helle varmt velkommen til, at tale.

Vi finder det både glædeligt og stort, at vores statsminister, Helle Thorning-Schmidt har takket ja tak til, at komme til Frederikshavn. Vi har længe næret et ønske om, at Helle kunne finde plads til os i hendes travle 1. maj kalender, og vores ønske er blevet hørt.

Udtalelsen kommer fra borgmester, Birgit S. Hansen og formændene for 3F og Metal i Frederikshavn, Morten Dahlberg og Jørn Larsen.

Formand for 3F, Morten Dahlberg byder velkommen og leder dagens program, der også byder på faglig tale ved Jørn Larsen, formand for Metal.

Arrangementet er offentligt, og finder sted i Metal-huset, Håndværkervej 2, Frederikshavn.

Der trakteres med kaffe og rundstykker fra kl. 9.30, og dørene åbnes kl. 9.15.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Helle Thorning-Schmidt takker ja tak til invitation' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER