Landmand er endt i et jordhelvede…

Landmand er endt i et jordhelvede…

31. marts 2014 - kl. 14:08 - af

Landbrug_600x250Mandag den 31. marts kl. 19.30 fortæller TV2/Nord om en fritidslandmand ved Sæby, som føler sig godt og grundigt kørt rundt i manegen af Frederikshavn Kommune.

For at hjælpe sagde han tilbage i 2007 ja til, at en entreprenør kunne dumpe noget af kommunens jord på hans jord. Den gode gerning endte med at blive noget af et mareridt. Jorden er forurenet med beton og asfaltstumper, og fritidslandmanden kræver nu, at kommunen fjerner jorden.

Hør mere i aftenens program på TV2/Nord.

 

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Landmand er endt i et jordhelvede...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER