Eventyreren Rasmus Krath gæster Sæby

Eventyreren Rasmus Krath gæster Sæby

31. marts 2014 - kl. 0:28 - af

rasmus-krathSæby Pensionist og Efterlønsklub får onsdag d. 2. april kl. 14 besøg af eventyreren Rasmus Krath, der kommer med et lysbilledforedrag om ”Piraternes kyst”. Han har været på besøg hos dem, som kaprer skibe ved Somalias kyst og spurgt dem: Hvorfor gør de det; Bliver de ved med det?

Rasmus Krath er den eneste dansker, der har mødt og interviewet pirater på landjorden i Somalia. DR viste i februar 2010 filmen ”På rejse med kamera og Kalashnikov – piraternes kyst” om mødet med piraterne, og nu præsenterer Rasmus Krath et gennemarbejdet, informativt og medrivende oplæg om piraternes virke, tanker og arbejdsmetoder i jagten på den internationale skibstrafik ud for Afrikas Horn. I oplægget bruger Rasmus Krath ord, billeder og film fra hele projektet – herunder også ikke tidligere viste TV optagelser.

Foredraget er som nævnt på onsdag og det foregår i ”Manegen” Sæby kulturhus.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Eventyreren Rasmus Krath gæster Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER