Har du hørt, der er fiber på vej?<br>…

Har du hørt, der er fiber på vej?

28. marts 2014 - kl. 8:34 - af

Fiber_600x250Nu afholder Bredbånd Nord snart den sidste planlagte informationsdag i Sæby.

Her kan du få mere at vide om fiberbredbånd, tilbud om gratis etablering, samt priser på internet, telefoni og TV. Arrangementerne afholdes sammen med Skjold IF, der sponsoreres med 200 kr. pr. aftale, hvis kunden ønsker det.

Du kan møde Bredbånd Nord i Skjolds klublokale onsdag d. 2. april kl. 15-18.

Den lokale Fiberkonsulent Palle Skarby og kollegaer vil her, ganske uforpligtende, svare på alle spørgsmål om fiberteknologien og hvilke muligheder den giver.

”En ting er, at fiberteknologien af såvel eksperter som myndigheder ses som fremtidens IT fundament ,  en anden ting er den enkelte borgers behov”, siger Palle Skarby, fiberkonsulent hos Bredbånd Nord.

Hos Bredbånd Nord kan man vælge internethastighed fra hele 300/300 Mbit og ned til 15/15 Mbit – alt efter behov.  I kampagneperioden tilbyder Bredbånd Nord gratis installation i forbindelse med tilmelding til fibernettet. Det inkluderer gratis gravning/skydning af fiber op til 30 meter på grunden. Installationen afsluttes i en fiberboks med trådløs router, telefonstik og antennestik.

”Vi ønsker at sikre,forbrugeren det frie valg. Med det mener jeg frit valg af leverandør og frit valg af teknologi og pris.”, udtaler Palle Skarby. ”Vi kan se, at mange har set muligheden i frit valg af leverandør og teknik – for interessen er stor.  Ved vores første arrangementer var fremmødet overvældende, og telefonen ringer stadig i et væk med tilmeldinger og spørgsmål.”, afslutter Palle Skarby.

Fakta: Om Bredbånd Nords Fibernet
Bredbånd Nord leverer såkaldt lyslederbaseret fibernet til private og firmaer og tilbyder op til 300/300 Mbit/s download/upload. Fibernet er typisk 2-3 gange hurtigere på download og 30-50 gange hurtigere på upload end kobberbaserede internetprodukter.

Fibernet er baseret på lys i et meget tyndt glasrør, som kaldes lyslederkabler. Glasrørene er i stand til at overføre data med lysets hastighed og har ekstrem høj kapacitet. Lyslederkablerne graves ned i jorden og helt frem til kundens ejendom og giver ultrahurtige internetforbindelser. Bredbånd Nord tilbyder også tv-pakker, som kører via fiberkablerne, hvilket giver kunden et alternativ til de andre kabel TV udbydere og antenneforeninger.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Har du hørt, der er fiber på vej?
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER