Stor deltagelse på generalforsamling…

Stor deltagelse på generalforsamling…

27. marts 2014 - kl. 11:55 - af

IMG_5950_600x250Det var såmænd ikke på grund af, der skulle ske noget særligt, da Lokalhistorisk Forening for Voerså og Omegn afholdt generalforsamling på Voerså Museum tirsdag 25. marts. Hele 24 ud af foreningens 43 medlemmer var mødt op, og det giver en mødeprocent på knap 56.

Formanden overrasket
Det store fremmøde overraskede da også formand Doris Nielsen, men hun glædede sig over den store interesse.

I sin beretning betegnede hun året som et stille år. Der havde været mødeaftener hver tirsdag  hele sæsonen igennem, og medlemmerne havde brugt en del af tiden til at rydde op i gemmerne, hvilket der havde været en del arbejde med, men der havde også været tid til en god snak og en del hygge. I påsken havde der været udstilling med pænt besøg, indgangstrappen var blevet repareret, tagrende monteret over indgangsdøren, orden og oprydning omkring museet, stakitterne var blevet malet, og så havde en genbo sponseret maling samt en ny postkasse, og  naboen havde hele sæsonen sørget for, at græsarealerne var blevet slået og holdt ved lige.

Der havde været afholdt juleafslutning, og Voerså Borgerforening havde lånt salen en gang om måneden, og en gang imellem låner også Venstrevælgerforeningen lokalerne.

På museet havde der i årets løb været en hel del gæster, som søgte oplysninger om slægt og aner. Der havde endda været besøg fra Holland og Grønland, samt et selskab på hele 32 familiemedlemmer med relation til Voerså, der søgte oplysninger om familien. Meget af formandens tid var gået med at modtage gæster, der gerne i forvejen havde meldt deres ankomst på museet.

Torsdag 3. april 09.00 indkaldte Doris Nielsen til fælles arbejdsdag. Her skulle fordelingen være, at de fremmødte kvinder tog sig af det indvendige, mens herrerne måtte gå til alt forefaldende arbejde udendørs.

Overskud på regnskabet
Kassereren Keatty Sørensen oplæste regnskabet, der viste et overskud på kr. 8.099 – samt en kassebeholdning på kr. 305, -, og et indestående i pengeinstitut på kr. 15.355 -. Glædeligt var det, at der nu var kommet styr på varmeregningen, der før i tiden alene udgjorde kr. 20 – 22.000 -. Ved en større frivillig indsats fra medlemmernes side og VVS firmaet Svend Nielsen, med hensyn til isolering af rør, loft og skunker samt nye vinduer, udgjorde varme, el og vand tilsammen et beløb på ”kun” kr. 13. 587 -.

Kirkeligt Samfund for Albæk og Omegn var blevet nedlagt, og her var der et overskydende beløb på kr. 4.330 –, som Lokalhistorisk Forening var blevet betænkt med.

Genvalg til bestyrelsesmedlemmer.
Bodil Vejrum, Jens Leo Knøsen og Halvor Hansen blev genvalgt. Det samme gjorde suppleanten Helen Langeland.

Revisor Margaret Holstein ønskede ikke genvalg. I hendes sted overtog Jane Berg pladsen.

Suppleanten Tove Knøsen Pedersen ønskede heller ikke at fortsætte. I stedet valgtes Birgith Kring.

IMG_5951 IMG_5949 IMG_5956

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor deltagelse på generalforsamling...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER