Ældre dame frarøvet penge på Vestergade i Sæby

Ældre dame frarøvet penge på Vestergade i Sæby

27. marts 2014 - kl. 17:43 - af

600x250_PolitiEn ældre dame havde netop hævet penge i banken og var nået hjem til sin gadedør i Vestergade, da to unge piger passede hende op, og tilbød at hjælpe hende ind i opgangen med rollatoren. Hun blev naturligvis lidt forvirret, men tog mod tilbuddet. Da hun nåede op i sin lejlighed, opdagede hun, at hendes pung med en del penge var forsvundet.

De unge piger beskrives som ca. 160 til 170 cm høje, spinkle af bygning og begge af dansk herkomst. De havde mørkt hår, den ene med krøller og hår til skulderen. Begge var klædt i mørkt tøj og den ene muligvis i en sort skindjakke.

Har du set de to piger i eller omkring Vestergade ca. kl. 16, høre politiet gerne fra dig på 114, eller du kan henvende dig hos saebyavis.dk

En kommentar til “Ældre dame frarøvet penge på Vestergade i Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Ældre dame frarøvet penge på Vestergade i Sæby”

  • Bruno Nielsen

    Det værste er næsten, at folk bliver nervøse, når ærlige folk tilbyder at hjælpe.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ældre dame frarøvet penge på Vestergade i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER