Redningsmand fra Sæby modtager medalje

Redningsmand fra Sæby modtager medalje

26. marts 2014 - kl. 9:58 - af

Redningsstation_600x250Christian Isaksen fra Sæby redningsstation, modtog i går Forsvarsminister Nicolai Wammens medalje. Det var chefen for Kystredningstjenesten, Tim Lillelund, der havde indstillet Christian til medaljen pga. to uafhængige aktioner i sommer, hvor Christian var med til at redder personer op fra Frederikshavn havn.

Chefen for 1. Eskadre, kommandør Lars Henrik Hansen, og Chef for Kystredningstjenesten Tim Lillelund deltog i arrangementet, hvor Christians indsats fik som fortjent.

Det skal siges, at det er som rådighedsansat redningsmand i Sæby, at Christian modtager medaljen og ikke pga. sit fuldtidsarbejde ombord på skibet Absalon.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Redningsmand fra Sæby modtager medalje' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER