I aften sættes der fokus på skolereformen

I aften sættes der fokus på skolereformen

25. marts 2014 - kl. 12:41 - af

konkvensOm 4 ½ måned træder den nye folkeskolereform i kraft. TV2/Nord sætter tirsdag i Nyhedsmagasinet Konsekvens fokus på, hvordan de nordjyske kommuner og skoler har tænkt sig at strikke den nye hverdag sammen for lærere og elever.

Blandt mange ændringer som skolereformen medførerer, at eleverne får flere og anderledes timer, og lærerne skal være længere tid på skolen. Og ude i kommunerne og på skolerne arbejdes der lige nu hårdt på at få den nye måde at drive skole på til at hænge sammen. Målet er, at danske skoleelever skal blive dygtigere. Men hvilke konsekvenser får den nye skolereform for elever, lærere og de mange familier i det daglige, når vi efter sommerferien skal hænge et helt nyt og længere skoleskema på opslagstavlen. Nyhedsmagasinet Konsekvens forsøger at give svar på spørgsmålene.

Lærerne skal undervise mere, arbejde mere på skolen – men mange lærere føler sig slet ikke klar.

I Hjørring har politikerne besluttet af alle skole-fritidsordninger skal lukkes efter sommerferien. Til gengæld er det helt gratis for forældrene når børnene skal blive på skolen hele dagen. Men den beslutning vækker bekymring flere steder

Skoleleder Lene Burchardt Jensen fra Nordstjerneskolen i Frederikshavn debatter i studiet med Line Riiskjær Høi, forælder og initiativtager til Facebooksiden Forældre imod den nye folkeskolereformen og Daniel Rugholm, formand for udvalget for børn, skole og uddannelse, Hjørring Kommune.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'I aften sættes der fokus på skolereformen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER