Revyfolk søger emner til sommer…

Revyfolk søger emner til sommer…

24. marts 2014 - kl. 0:52 - af

IMG_4599_600x250Revyfolkene i Lyngså har i disse tider både øjne og ører åbne. Til sommerens markedsrevy ledes der i øjeblikket efter emner, der går rundt med en lille ”skuespiller” i maven. Der er brug for et, men helst to nye emner der kan begå sig på en scene.

Grunden er, at den mangeårige ”stjerne” på scenen i Lyngså, Tinna Knøsen, ønsker at få en pause.

For eventuelle emner er der her noget at leve op til, for de sidste par år har markedsrevyen i Lyngså svunget sig gevaldigt op. Det kan måles, hvis man spørger, dem der har set revyerne, men også pressen har delt mange roser ud til både scenekunstnere, instruktører og tekstforfattere.

Lyngså Boldklub, der er arrangør af Lyngså Marked og revy, stiller ikke nogen krav for eventuel bopæl, men er interesseret i emner der tør gå på en scene og underholde publikum. Hvis nogen skulle være interesseret, er det om at fatte telefonen og ringe til Ib Thomsen, der selv er mangeårig deltager på scenen, på mobilnummer 20 23 06 11. Ib Thomsen kan også kontaktes på mailadressen ibby@bbnpost.dk

IMG_4668 IMG_4657_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Revyfolk søger emner til sommer...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER