Ny chef for Center for Social- og Sundhedsmyndigheden

Ny chef for Center for Social- og Sundhedsmyndigheden

24. marts 2014 - kl. 9:25 - af

Frederikshavn_kommune_600x2501. august 2014 byder Frederikshavn Kommune Hans Ole Steffensen velkommen som ny chef for Center for Social- og Sundhedsmyndigheden.

Hans Ole Steffensen kommer fra en stilling som vicekommunaldirektør i Læsø Kommune med ansvar for social-, sundhed-, beskæftigelses- og kulturområdet. Han har siden 1996 arbejdet med ledelsesopgaver på forvaltningsniveau og betjent politiske udvalg.

Hans Ole Steffensen er 58 år, uddannet som lærer og har en bred erfaring med velfærdsopgaverne i den kommunale sektor. Han har videreuddannet sig inden for ledelse og er netop i gang med en mini MBA. Hans Ole har gennem årene medvirket til vigtige og væsentlige forandringer, og han har repræsenteret Læsø Kommune i en række tværfaglige samarbejdsfora blandt de nordjyske kommuner og Region Nordjylland.

”Vi fik 13 interessante ansøgninger”, udtaler Rikke Albrektsen, der er direktør for social- og sundhedsområdet. ”Vi har således haft et godt grundlag for at finde den helt rigtige chef til Center for Social- og Sundhedsmyndighed”.

”Det er et enigt ansættelsesudvalg, der peger på Hans Ole Steffensen, og vi er helt sikre på, at Hans Ole kommer med stor viden og erfaring og har en lyst og vilje til at tage fat på arbejdet med at videreudvikle myndighedsområdet i lyset af den nødvendige omstilling i Frederikshavn Kommune ”.

Hans Ole Steffensen bor på Læsø og er gift.

”Jeg giver Hans Ole Steffensen mine bedste anbefalinger og håber, han vil blive vel modtaget i jobbet som centerchef i organisationen og blandt øvrige samarbejdspartnere”, slutter Rikke Albrektsen

En kommentar til “Ny chef for Center for Social- og Sundhedsmyndigheden” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Ny chef for Center for Social- og Sundhedsmyndigheden”

  • Hvor skaffer I da alle de lønningspenge. Skulle der ikke kastes 400 ud i arbejdsløshed ?

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny chef for Center for Social- og Sundhedsmyndigheden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER