I uge 15 bliver Skolen Skønnere!…

I uge 15 bliver Skolen Skønnere!…

24. marts 2014 - kl. 9:51 - af

projektfoto2_600x250”Skal dit klasseværelse friskes op og udstråle kreativitet, velvære og hygge, eller have nye gruppearbejdsområder? Så udarbejd et design, planlæg sammen, ryd lokalet, dæk af og grib penslen. Vi skriver innovation på skoleskemaet i uge 15 – bare kom i gang!”

Omtrent sådan lyder opfordringen til elever fra Hørby-Dybvad Skoles 4. til 9. klasse når skoleskemaet i uge 15 brydes op, og projekt ”Skøn Skole” løber af stabelen. ”Skøn Skole” er et landsdækkende projekt, som skoler kan melde sig til, og i beskrivelsen lyder det bl.a. til eleverne. 

Initiativ, samarbejde og en ekstra indsats giver flotte resultater og får teamgejsten til at boble. I mærker, at I har kraften til at forme jeres omgivelser. Et Skøn Skole projekt byder på innovation, design og æstetik på en måde, der fører til konkrete, synlige resultater. Der er brug for alle kompetencer – både indenfor journalistik, filmproduktion, planlægning og praktiske færdigheder – men frem for alt godt samarbejde! I vil mærke, at I sammen kan skabe underværker.

– Der er sammenhæng mellem følelser og læring; og en god stemning i rummet skaber bedre basis for læring, kreativitet og innovation. Nogle børn tilbringer over 16.000 timer af deres liv på skolen – derfor er det vigtigt at lade sig inspirere til nye metoder, til kreativ tænkning, og til innovation i lokaler, der ellers udstråler ligegyldighed, lyder det fra tovholder-gruppen af lærere bag projektet.

Af delelementer i forskønnelsen kan nævnes nye elevarbejdspladser og udsmykning af vægge og gangarealer, samt ikke mindst en mountainbike- og fodboldgolfbane på arealet bag skolens afdeling i Dybvad.

Projekt Skøn Skole vægter i høj grad elev-til-elev-undervisning og har fokus på elever som rollemodeller for andre elever, bl.a. ved deltagelse af skolepraktik-elever fra EUC og uddannelse af skolens 9. klasse som ambassadører og tovholdere på de praktiske projekter. Desuden sættes fokus på faglige uddannelsers muligheder i samarbejde med EUC Nord, hvor 9. klasse i forbindelse med projektet har fået en ekstra uges brobygning og bl.a. har arbejdet med de indledende manøvrer til mange af opgaverne.

Skøn Skole-ugens pressegruppe opfordrer til, at man i ugens løb følger med i arbejdet på Hørby-Dybvad Skoles Facebook-side samt www.hoerby-dybvadskole.dk, hvor der vil være fotos og reportager fra projektet.

projektfoto1_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'I uge 15 bliver Skolen Skønnere!...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER