Stærkere bånd i foreningslivet<br>…

Stærkere bånd i foreningslivet

22. marts 2014 - kl. 9:28 - af

PICT0048 (2) copy_600x250Det kommunale distriktsudvalg skal på sit møde den 25. marts drøfte en ansøgning om tilskud til landdistriktsudvikling i form af en inspirationsdag med temaet ”Stærkere bånd i foreningslivet” for området omkring Præstbro-Voerså-Lyngså.

DDS Det Danske Spejderkorps Knud Søhane-gruppen har på vegne af arbejdsgruppen for områdets foreningsliv søgt om 6.500 kr. til afholdelse af en inspirationsdag som start på en møderække under ovennævnte tema.

Inspirationsdagen skal danne grundlag for det videre arbejde med at skabe stærkere bånd i foreningslivet på tværs af de 3 landsbyer, og det er hensigten, at der i forskellige arbejdsgrupper skal arbejdes videre med nogle af de problemstillinger, der berøres på inspirationsdagen, ligesom det er planen, at foreningerne fremover løbende inviteres til kontaktmøder.

Arbejdsgruppen håber, der kan etableres et stærkere samarbejde imellem foreningerne. Samtidig forventes det, at det bliver muligt bedre at udnytte fælles ressourcer såsom lokaler, administration osv., ligesom samarbejdet kan være med til at forenkle håndteringen af tilskud i forhold til kommunen samt foreningerne imellem. Arbejdsgruppen pointerer i ansøgningen, at kommunen efterspørger et bedre samarbejde og en mere hensigtsmæssig anvendelse af ressourcerne. Det kan en inspirationsdag bidrage til.

Folkeoplysningsudvalget har allerede bevilget 2.900 kr., og dagens samlede budget er på godt 10.000 kr., hvori indgår en egenbetaling.

Direktøren med ansvar for Teknik og Miljø indstiller, at der bevilges 6.500 kr.

Distriktsudvalgets formand er byrådsmedlem Mette Hardam (V).

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stærkere bånd i foreningslivet
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger