Mød Frederikshavn Forsyning på Familiemessen

Mød Frederikshavn Forsyning på Familiemessen

22. marts 2014 - kl. 14:11 - af

Bo_forsyningenForsyningen deltager i år på Østervrå Familiemesse i Østervrå Idræts og kulturcenter søndag den 6. april kl. 10.00-17.30.

Her har alle besøgende mulighed for at vinde en gratis termografering af deres bolig, og energirådgiver Bo Bechfeldt glæder sig til at fortælle om alle de hurtige gevinster, der er ved at energioptimere boligen.

Til daglig arbejder Bo Bechfeldt som energirådgiver hos Frederikshavn Forsyning og ser det som sin fornemmeste opgave at rådgive og vejlede kommunens indbyggere, så alle kan være på forkant med unødige udgifter, når varmen “fosser” ud af boligen, eller der skal ske investeringer i nye alternative energiformer.

Så mød op på messen, deltag i konkurrencen og sidst men ikke mindst få gode råd og vejledning af Bo Bechfeldt. “Lad os aftale tid for et besøg, så kommer jeg helt uforpligtende og sætter spot på din boligs energiformer, og hvad du kan gøre for at optimere varmeforbruget”, udtaler Bo Bechfeldt.

Energirådgivning – hvad betyder så det?
Du kan få undersøgt, om du kan tjene penge på at renovere dit hus, lejlighed, butik eller lignende. Har du vaner eller apparater, som øger din energiregning? Hvad koster det at udskifte dit oliefyr? Trænger huset til nye energirigtige vinduer eller mere isolering? Alt dette kan du få vejledning om via energirådgiveren.

Rådgiveren kommer ud til dig for at se på dit hus. Udover at udpege de muligheder du har for besparelse, vil rådgiveren også give et bud på investeringens størrelse. Du kan dermed bedre tage beslutning, om du vil gennemføre besparelsen.

Har du ikke mulighed for at komme på messen, kan du altid – helt uforpligtende – kontakte Bo Bechfeldt, tlf. 5163 2930 eller via mail bobf@forsyningen.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mød Frederikshavn Forsyning på Familiemessen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER