Foråret er nået til Sæby Havekreds…

Foråret er nået til Sæby Havekreds…

21. marts 2014 - kl. 8:52 - af

HAvekredsSæby Havekreds byder den 2. april foråret velkommen med et spændende påske- og forårsarrangement med Jeppe Urban. Iflg. planen skulle de have været hos Agaven i Frederikshavn, men dette er desværre blevet aflyst.

De har her i syvende time allieret sig med Jeppe Urban fra Anne Just´s Have, også kendt som Haven i Hune. Jeppe er uddannet blomsterdekoratør hos Tage Andersen i København, han har både arbejdet i Holland, Berlin, Botanisk Have samt haft egen forretning i Hjørring, inden han uddannede sig til landskabsarkitekt.

Jeppe vil i løbet af aften fortælle og vise, hvorledes man kan skabe nogle flotte påske- og forårsdekorationer/krukker i naturmaterialer.

I pausen vil der være amerikansk lotteri, med Jeppes flotte kreationer som gevinster.

Arrangementet afholdes onsdag den 2. april kl. 19.00 hos Nordjysk VVS`s festlokale, Skovalléen 19, i Sæby.

Pris: 60,- for medlemmer og 80,- for ikke medlemmer, prisen er incl. kaffe og kage.

Tilmelding: Senest d. 28. marts til 9846 3977/2859 3977 eller mail@bejrevision.dk

HUSK: Alle er meget velkommen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Foråret er nået til Sæby Havekreds...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER